Wat is werkelijke kracht? Hoe ga je om met stresssituaties? Ken je de kracht van het lichaam, van je aandacht, van je ontspanning? Hier leer je hoe je vanuit werkelijke kracht dingen kunt doen. Je doet simpele oefeningen. We werken eerst algemeen en daarna passen we het aangereikte toe op een door jou ingebrachte situatie. Op deze manier doe je ervaringskennis op en krijg je ook handvatten aangereikt voor de praktijk van alledag.

De oefeningen van In Aandacht brengen rust, stevigheid, jezelf kunnen zijn en handvatten bij stress. De groepen zijn tot zeven personen. Hier heb je de rest van je leven profijt van:  

“Het zijn welkome oefeningen die me kunnen helpen in situaties dichter bij mezelf te blijven en in de praktijk toe te passen en me bewust maken van het feit dat ik niet met alles wat er op m’n pad komt iets moet of moet reageren/oplossen.”

Het was fijn. Voelen wat er gebeurd is heel anders is dan praten over. Ik verwacht dat als ik beter leer te voelen, dat mijn gevoel een goede basis is om te leren assertiever te worden”.

“Mooi was de interesse in elk van ons en in onze obstakels in contact met anderen. Het praktisch oefenen van situaties en de vertaalslag naar hoe het anders kan vond ik zeer de moeite waard. Dit heeft voor mij duidelijkheid gebracht hoe ik op een eenvoudige manier mijn twijfel om kan zetten in keuzes”.

“Dit is magisch!”