Houdt je moeheid steeds maar aan? Lukt je werk niet goed? Merk je dat je gespannen bent? Dat je lontje kort is? Ben je minder blij? Neem contact op

Informatie

 

Heb je vragen? Wil je nader kennismaken?

Je kunt je vragen over de begeleiding aan mij stellen door mij te bellen of contact op te nemen via onderstaande contactformulier. Wil je nader kennis maken? Een korte ZOOM-meeting is ook altijd mogelijk. Je bent ook welkom om mee te doen aan een workshop Aandacht voor je Kracht of een workshop Visioning, zie hiervoor www.sinnigepraat.nl.

Tarieven

Ik hanteer een tarief per bijeenkomst, dit is € 75 voor een 75 minuten tot anderhalf uur. Mocht je als particulier te maken hebben met een beperkt budget, is afwijken van dit uurtarief bespreekbaar. Een bijeenkomst kan face-to-face of online zijn. Naast de mogelijkheid om per sessie te betalen bied ik hersteltrajecten aan met ongeveer 12 bijeenkomsten. Deelname aan de workshops Aandacht voor je Kracht en een workshop Visioning kan hier onderdeel van zijn. Werkhervatting en terugvalpreventie maken deel uit van deze trajecten.

Neem contact met mij op voor jezelf, of voor je werknemer.