Hieronder lees je over wat anderen hebben ervaren en schrijven over mijn coaching;

Mincke

“Ik heb er veel aan gehad dat je een klankbord voor me was. Je bracht me steeds terug naar mezelf, naar mijn eigen regie over mezelf. Dit deed je door je vragen, door ervaringen te delen. Bijvoorbeeld door te vragen; klopt het?

Je gaf de erkenning dat wat ik voelde, volkomen normaal was. Ik was geen gekkie! Door het jaar heen ervaarde ik steeds meer en meer mijn eigen kracht weer. Ik stond steeds centraal”.

Marja

“Ik heb al twee jaar te maken met burn-out. Na twee maanden coaching word met een minder opgeschroefd gevoel van spanning wakker. Mijn patronen van denken en mijn muren worden duidelijker voor me. Verstandelijk wist ik wat zelfacceptatie was maar nu begin ik het gevoelsmatig toe te laten. Ik ben rustiger en minder in de aan-stand. De zachtheid begint langzaam te komen. En mijn zoon is alle weekenden weer bij mij!”

Liesbeth

“Veel van wat je doet sluit aan bij de schematherapie. Je geeft me tools. De oefeningen zijn zo fijn; ik voel wie ik ben. Eerder werd ik overspoeld en nu weet ik wie ik ben. Ik weet nu dat het gaat om voelen wie ik ben en die weg kiezen. Ook op die weg zijn kuilen maar niet van die grote. Mijn weg had veel en grote kuilen en daar kwam ik niet uit. Jij geeft me tools om uit de kuilen op mijn weg te komen. Het is vertrouwen in mezelf; daardoor kom ik eruit.  Ik ga nog geen re-integratietraject doen; het is nu voor mij nog beter dat ik de focus leg op mijn kinderen en mijn gezin. Mijn stress is minder, ik gebruik het dagboek in mijn hoofd en kies een oplossing die voor mijzelf fijn is. Ik kan meer loslaten en laten ontstaan. Eerst noemde ik dit met jou stresstherapie, toen zelfvertrouwen en nu; wie ik ben”