Je hebt ongetwijfeld goede reden gehad om te doen zoals je hebt gedaan. Voor nu en voor je toekomst heb je de keuze om dingen anders te doen

Coaching bij stress en burn-out

 

Je bent van harte welkom als je te maken hebt met stress, burn-out of overspanning. Of als je nog klachten hebt vanwege een eerdere burn-out. Met coaching verkort je de duur van het herstel.

Ik werk volgens een gedegen stappenprogramma voor burn-out waar fysieke, mentale en emotionele  aspecten aan de orde komen. Daarbij werk ik graag met ACT, waarbij het gaat om moeilijke gevoelens en gedachten de juiste plek te geven. We werken eerst  aan herstel van je energie en je fysieke conditie. Vervolgens kijken we naar hoe je anders kan omgaan met stress, en wat er nog meer nodig is om je innerlijke stevigheid te hervinden. Je leert te ontspannen en gaat weer motivatie ervaren. Je pakt de regie over je leven op. Je energie- en persoonlijke balans gaandeweg. Herstel gaat stap voor stap. In de eerste fase staat je fysieke herstel centraal en als je meer energie hebt gekregen, kun je werken aan wat onderliggend was. Tot slot volgt werkhervatting en nazorg.

Door de begeleiding ga je goed voor jezelf en je energie zorgen. Je gaat via acceptatie en ontspanning de weg terug vinden naar je welbevinden. Je kunt moeten, vechten, druk zetten en ontkennen, achter je laten. Dan kun je laten gaan, laten ontstaan en vinden wat bij je past.

 

 

 

De coaching gaat over meer dan alleen herstel.
Het gaat ook over worden wie je bent, vanuit jouw kern in het leven te kunnen staan.

Ik werk zowel face-to-face en via ZOOM. Wil je meer over mij weten? Kijk dan bij 'Sophia'. Lees hieronder, en onder 'Reacties' wat klanten schrijven over hun burn-out en over mijn begeleiding:

Mincke

“Ik heb er veel aan gehad dat je een klankbord voor me was. Je bracht me steeds terug naar mezelf, naar mijn eigen regie over mezelf. Dit deed je door je vragen, door ervaringen te delen. Bijvoorbeeld door te vragen; klopt het? Je gaf de erkenning dat wat ik voelde, volkomen normaal was. Ik was geen gekkie! Door het jaar heen ervaarde ik steeds meer en meer mijn eigen kracht weer. Ik stond steeds centraal”.

Marja

“Ik heb al twee jaar te maken met burn-out. Na twee maanden coaching word met een minder opgeschroefd gevoel van spanning wakker. Mijn patronen van denken en mijn muren worden duidelijker voor me. Verstandelijk wist ik wat zelfacceptatie was maar nu begin ik het gevoelsmatig toe te laten. Ik ben rustiger en minder in de aan-stand. De zachtheid begint langzaam te komen. En mijn zoon is alle weekenden weer bij mij!"